Foto: Magnus Granhagen

Aftén Bil etablerar i Arlandastad

Aftén Bil AB är redo att stärka sin närvaro på marknaden genom en etablering i Arlandastad.

centrum_artikel_host

Företaget har ingått i en betydelsefull 10-årig hyresavtal om en rymlig yta på 2 773 kvadratmeter i samarbete med Fastpartner. Denna strategiska satsning markerar ett avgörande steg framåt för Aftén Bil när man fortsätter sin expansionsstrategi inom Storstockholm.

Den nyförvärvade ytan är utformad för att rymma olika aspekter av Aftén Bils verksamhet. Anläggningen omfattar särskilda detaljhandelsområden för fordonsförsäljning, tillsammans med verkstadssektioner som fokuserar på service och reparationer. Denna heltäckande struktur understryker Aftén Bils åtagande att erbjuda en helhetsupplevelse inom fordonsbranschen till sina uppskattade kunder.

Ett av huvudmålen med denna expansion är att etablera en stark närvaro för Aftén Bil på den pulserande Storstockholmsmarknaden. Platsen i Arlandastad kommer att fungera som en framträdande försäljningsplats för varumärken som Volkswagen, vilket ytterligare berikar det mångsidiga utbudet som finns tillgängligt för kunder i regionen. Denna satsning harmonierar perfekt med Aftén Bils företagsvision att betjäna en bredare kundkrets och säkerställa enkel åtkomst till kvalitetsfordon och tjänster.

Arlandastads strategiska läge spelade en avgörande roll i beslutet att etablera denna nya fordonscentral. Beläget bekvämt mellan Stockholm och Uppsala, och nära den livliga Arlanda flygplatsen, ger platsen Aftén Bil en konkurrensfördel när det gäller tillgänglighet och exponering för hög trafiknivå från pendlare och resenärer.

Johan Aftén, en representant för Aftén Bil, uttryckte sin entusiasm över expansionen och sa: ”Vi fortsätter våra ansträngningar att växa och utvecklas, och Arlandastads moderna fordonsanläggning ger oss en utmärkt möjlighet. Dess strategiska läge och moderna infrastruktur stämmer perfekt överens med vår vision.”

Fredrik Backlund, en uthyrningsspecialist på Fastpartner, delade också sin entusiasm över Aftén Bils val att samarbeta i detta projekt. ”Vi är glada över att Aftén Bil har valt att investera i Arlandastad. Detta partnerskap är ett bevis på attraktionskraften hos vår plats och faciliteter för företag som söker strategisk tillväxt.”

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

storemore_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

joes-helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

defacto_helsida
ica_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

pantamera_avc_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

slottsby_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
storemore_out