centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pato Pooh/Pressbild

ADAAMs nya album är ute

Märstaartisten Adaam släpper ett nytt album som gästas av flera av landets ledande hip-hop-artister.

centrum_artikel_host

Adaam har redan släppt singeln ABTi tillsammans med göteborgaren Aden. Låten lades in på listan Din gata och topp 10 på Spotify. Låten har stramats en miljon gånger sedan dess. Nu hyllas han av Aden:
– ADAAM har alltid varit en personlig favorit och det känns som att vår kemi blev fantastisk när vi möttes i studion. Skönt och kunna bjuda på något som är lite djup men som ändå har vibes.

Nya albumet heter Myror i brallan, fler än Aden är med som gäster. Albumet släpptes 4:e februari och innehåller nio låtar, bland annat medverkar även VC Barre på låten Same Tomorrow.

dack_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

ica_helsida
defacto_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
joes_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider