centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

ADAAM tar plats på TikTok-topplistan för 2023

Märstaartisten ADAAM gör vågor på TikTok-topplistan för de mest spelade artisterna år 2023.

centrum_artikel_host

TikTok summerar årets mest populära musik i Sverige och utser Loreens låt ”Tattoo” till den mest spelade låten. Samtidigt framhävs Dad Harmony som årets främsta artist. Bland denna musikfest på plattformen har ADAAM klivit in med sin egen signatur.

Med låten ”17” har ADAAM tagit sjunde plats tillsammans med Veronica Maggio på listan över de mest spelade låtarna på TikTok under året. Hans version av Veronica Maggios ”17 år” tar lyssnaren tillbaka till tonårstiden i Märsta innan han gjorde sin entré på hiphop-scenen. Denna nostalgi har resulterat i imponerande 21 709 skapade videor, vilket har cementerat låtens popularitet på plattformen.

”Tattoo” av Loreen dominerar dock topplistan som den mest spelade låten på TikTok i Sverige under 2023. Inte bara inom landets gränser, utan även internationellt, har låten skördat enorm framgång med imponerande 2,6 miljarder visningar och över 365 000 skapade videor till dess melodi.

ADAAMs närvaro på årets TikTok-topplista markerar en ytterligare framgång i artistens karriär och visar på en musikalisk resonans som sträcker sig bortom enbart lokala gränser.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Kultur & Nöje Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Kultur & Nöje Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Märstaborna bland de största semmelfrossarna

Kultur & Nöje Semlans magi sprider sig över landet när semmelperioden äntligen är här. Enligt Coops senaste rapport om semmelkonsumtionen är det ingen tvekan om att märstaborna gillar att frossa i det klassiska bakverket. Över två miljoner semlor försvann från Coops butiker under 2023, och även i år förväntas efterfrågan vara hög.

Märstabo vann 1,7 miljoner på Lotto

Kultur & Nöje Två lyckliga invånare, en från Haninge och en från Märsta, kan nu skatta sig som miljonvinnare efter Lottos lördagsdragning. Båda spelarna matchade alla sju nummer och belönades med imponerande vinster på exakt 3 411 047 kronor var.

jullov

Detta kan du göra under jullovet

Kultur & Nöje Med jullovet i antågande är det dags att planera för roliga aktiviteter för hela familjen. Oavsett intresse eller ålder finns det ett brett utbud av aktiviteter att välja mellan runt om i kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
connys