eldsjal2024_pan
Hasse Taza på Euromaster med Andie Lahdo, VD ABS Wheels.Foto: Pressbild

ABS Wheels inleder samarbete med Euromaster

ABS Wheels inleder samarbete med Stockholm Bil och Däck som är anslutna till Euromaster AB vilket innebär att det kommer att finnas fälgar från ABS Wheels i Euromasters anläggning innanför tullarna.

centrum_artikel_host

Euromaster har en enda anläggning innanför tullarna, i den ska nu ABS Wheels mest exklusiva fälgsortiment att finnas.
– Vi tror på Euromaster då vi redan i dagsläget får in beställningar från diverse anläggningar dock är det här första gången vi är inne i en Euromaster med ett eget showroom och det är inte vilken som helst, det är en av dom som verkligen syns och hörs bland stockholmarna som bor inom tullarna, säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Hasse Taza på Euromaster Stockholm säger att man satsar på ett utbud som man tror passar stockholmare, han tror att de är ute efter lite häftiga färger, därför passar ABS Wheels produkter bra. ABS Wheels går in med nio olika modeller som är att betrakta som de populäraste bland bostadsborna. Anläggningen ligger på Kungsholmen och finns intill ICA Lindhagen.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

storemore_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
storemore_out
connys
pantamera_out