eldsjal2024_pan
Andie Lahdo, VD ABS Wheels.Foto: Pressbild

ABS Wheels ett av superföretagen

ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

centrum_artikel_host

790 företag kvalar in på analysföretaget Bisnodes lista över Superföretag baserat på bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Bara en knapp promille av landets företag kvalar alltså in. Ett av dessa är ABS Wheels i Arlandastad:
– Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären. Alla på företaget är med och påverkar vår CSR samtidigt som den största delen av vår tillverkning går under Flow-forming denna teknik möjliggör stora besparingar på aluminium samtidigt som fälgarna blir upp till 7 gånger robustare, säger Andie Lahdo, VD och ägare på ABS Wheels.

Kriterierna som Bisnode använder är högt ställda och ska gälla i minst fyra år för att ett företag ska kunna komma med på listan.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out