centrum_panorama_hostshopping
Här är männen som länsade märstabons kreditkort. Foto: Skärmdump/TV4

96-årig märstabo lurad på 100 000 kronor

Två personer kom över 96-åriga märstabon ”Stinas” kreditkort och rensade det sedan på över 100 000 kronor: -Det är tragiskt när man ger sig på äldre människor och lurar dem, säger Pierre Blanc vid Polisen Region Stockholm till TV4:s Brottscentralen.

centrum_artikel_host

De två personerna började först plocka ut pengar på Eurostop, därefter fortsatte de med inköp och tankningar på flera ställen i norra och nordvästra Stockholm. Bland annat köpte de cigaretter för stora summor. Till slut spärrades kortet vid nionde stoppet i Jakobsberg. Polisen behöver nu hjälp att få tag i gärningsmännen.

Tips om händelsen lämnas till Polisen på 114 14

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

fritidsbanken_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out