centrum_panorama_hostshopping
Foto: Norrtälje kommun

90 nya fall under veckan

Förra veckan konstaterades 90 personer med covid-19 i kommunen och nu är har nästan 2000 smittats i kommunen under pandemin.

centrum_artikel_host

Antalet fall av covid-19 minskade för tredje veckan i följd, det var för andra veckan i rad färre än 100 smittade då 90 konstaterades smittade vecka 1.Totalt under pandemin har 1983 personer smittats i kommunen. 72 personer har avlidit med covid-19, två av tre avlidna hade hemtjänst eller bodde i särskilt boende.

Minskningen av fall märks även på regionnivå, det var cirka 5800 smittade i hela regionen förra veckan och 17 konstaterades avlidna.
– Det är glädjande att vi nu ser en fortsatt minskning av antalet patienter med covid-19 som är i behov av sjukhusvård. Det är bra för varje patient som blir så frisk att hon eller han kan skrivas ut till hemmet och det är bra för vårdens medarbetare som arbetar så intensivt och har gjort det under en längre tid, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
connys
klara_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider