moderat_pan_nov
Kvinnan lockades in i bilen på DragonvägenFoto: Google

73-åring åtalas för sexuellt ofredande – lurade in kvinna i bilen och tafsade på henne

En 73-årig man från Knivsta åtalas vid Attunda tingsrätt för sexuellt ofredande, målsägande är en kvinna i 40-årsåldern.

centrum_artikel_host

En kvinna i 40-årsåldern lurades in i en bil i centrala Märsta i somras. I bilen satt en 73-årig man som tafsade på kvinnan. Polisen har under sommaren sökt efter mannen och fick sedan napp i höstas. Mannen ska enligt uppgift ha kört runt kvinnan i bilen och stannat vid Centralskolan där hon ofredades sexuellt.

Enligt stämningsansökan har 73-åringen kysst kvinnan, tagit henne på brösten, på könet och eller på insidan av låret utanpå kläderna. Det finns även ett vittne till händelsen som kommer att kallas in. Rättegången startar nästa vecka.

vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
nrh
connys
kyrka_outsider_advent