eldsjal2024_pan
Foto: ABS Wheels/Pressbild

600 ville tatuera in ABS-loggan

Över 600 personer anmälde intresse för att få tatuera in ABS Wheels logo i utbyte mot fyra fälgar.

centrum_artikel_host

Under några år har ABS Wheels i Arlandastad haft en tävling som går ut på att man får fyra fälgar om man tatuerar in ABS Wheels logo. I år var det över 600 som anmälde sig för att få vara med i tävlingen och Sofia från Älgered utanför Sundsvall vann.
– Det känns overkligt och fantastiskt, helt nya fälgar har jag länge drömt om, jag äger min drömbil men fälgar är något som saknats länge. vi gifter oss 29/8. Så detta blev liksom vår bröllopsgåva eftersom corona satt djupa spår, säger Sofia Eriksson.

Tävlingen nådde enligt ABS Wheels över 50 000 facebookanvändare då man uteslutande använde facebook för att sprida tävlingen och ta in anmälningar. Utöver de 600 som anmälde sig var det över 200 som mailade in också.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
spedition_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
spedition_outsider
stentekompani_outsider
connys