eldsjal2024_pan

57 nya fall i kommunen

Covid-19-fallen i kommunen ökar med 57 stycken för vecka 45 och totalt under pandemin har nu 5251 fall konstaterats.

centrum_artikel_host

Antalet fall i kommunen ökade för vecka 45 jämfört med vecka 44 med tretton fall till 57 stycken. Under pandemin har nu 5251 sjukdomsfall konstaterats, det är drygt 10 procent av befolkningen. I Regionen var det en liten minskning för vecka 45, från 1580 fall till 1358. Två vårdas på intensiven och ytterligare en har rapporterats avliden. Totalt har nu 4509 stockholmare avlidit med covid 19, 114 av dessa är från Sigtuna kommun.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
storemore_out
mp_eu_outsider