vintermarknad_pan

57 nya fall i kommunen

Covid-19-fallen i kommunen ökar med 57 stycken för vecka 45 och totalt under pandemin har nu 5251 fall konstaterats.

centrum_artikel_host

Antalet fall i kommunen ökade för vecka 45 jämfört med vecka 44 med tretton fall till 57 stycken. Under pandemin har nu 5251 sjukdomsfall konstaterats, det är drygt 10 procent av befolkningen. I Regionen var det en liten minskning för vecka 45, från 1580 fall till 1358. Två vårdas på intensiven och ytterligare en har rapporterats avliden. Totalt har nu 4509 stockholmare avlidit med covid 19, 114 av dessa är från Sigtuna kommun.

defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh