centrum_panorama_hostshopping

57 nya fall av covid-19

FHM rapporterar in 57 nya coronafall i kommunen för vecka 8 och från sista mars är covid-19 inte längre en allmänfarlig sjukdom.

centrum_artikel_host

De senaste siffrorna för coronasmitta i kommunen visar på 57 fall i kommunen. Från 1:a april gäller inte pandemilagen längre och från 31 mars är covid-19 inte längre klassad som samhällsfarlig. Dock gäller anmälningsplikt inom vården och omsorgen. En ny våg av smitta bedöms inte som sannolik i nuläget och man räknar inte med nya restriktioner. I kommunen har 10 030 fall rapporterats in under pandemin enligt det nya beräkningssättet där det ska gå minst sex månader mellan infektionstillfället per person.

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Blåljus På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida
connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out