vinter_pan
Foto: Magnus Granhagen

55-åring häktad för mordförsök

En man i 55-årsåldern har begärts häktad för mordförsöket i Märsta i lördags.

centrum_artikel_host

I lördags attackerades en man i ett trapphus i centrala Märsta. En misstänkt man greps kort därpå i anslutning till platsen, denne ska ha gått in i affärer och sagt att han tror att han mördat någon. Nu har han häktats på sannolika skäl misstänkt för mordförsök. Mannen är i 55-årsåldern och bosatt i västra Stockholm. Mannen har inget kriminellt förflutet.

slottsby_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

oppethus_dec
joes-helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

connys_helsida
defacto_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

vinter_helsida
ica_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
slottsby_outsider
vinter_outsider
nrh
oppethus_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
connys
storemore_out