centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

55-åring häktad för mordförsök

En man i 55-årsåldern har begärts häktad för mordförsöket i Märsta i lördags.

centrum_artikel_host

I lördags attackerades en man i ett trapphus i centrala Märsta. En misstänkt man greps kort därpå i anslutning till platsen, denne ska ha gått in i affärer och sagt att han tror att han mördat någon. Nu har han häktats på sannolika skäl misstänkt för mordförsök. Mannen är i 55-årsåldern och bosatt i västra Stockholm. Mannen har inget kriminellt förflutet.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

mp_tack_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider