centrum_panorama_hostshopping
Polis spärrade av ett lager vid BrobyvägenFoto: Magnus Granhagen

50-åring begärs häktas för mord

En man i 50-årsåldern misstänks ha mördat en man på Brobyvägen i Märsta.

centrum_artikel_host

Kammaråklagare Ewa Twengström har lagt fram en häktningsframställan för mord på Brobyvägen. En man som är 50-år misstänks för mordet, mannen har tyskt medborgarskap men enligt framställan tolkningsbehov på ryska. Mannen har ingen känd adress i Sverige. Mordet ska ha skett någongång mellan 10-14 februari på Brobyvägen i Märsta.

Fotnot: Åklagarkammaren och domstolen kunde vid 16.30-tiden inte meddela om beslutet. Det är oklart huruvida mannen häktats eller inte.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider