Foto: Magnus Granhagen

50-årig man åtalas för att ha mördat sin chef

En man som är folkbokförd i Tyskland åtalas för mord på Brobyvägen tidigare i år.

centrum_artikel_host

Förra veckan väcktes åtal för det uppmärksammade mordet på Brobyvägen. En man ska ha bragts om livet i Märsta men hittades dumpad i södra skärgården. Enligt åtalet har en man i 50-årsåldern bragt sin före detta chef. Mannen blev upprörd över sin chef sommaren 2022. Han utsatte enligt åtalet sin chef för kraftigt våld med bland annat en kniv. Ihoprullad i en matta dumpades han sedan i vattnet. Polisen gjorde husrannsakan i en fastighet på Brobyvägen i vintras och gjorde omfattande beslag. Mannen anhölls några dagar efter att den avlidne mannen hittats i sjön.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
ica_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
swedol_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
ica_outsider
slottsby_outsider