vintermarknad_pan
Foto: Norrtälje kommun

43 coronafall i kommunen

Sigtuna kommun hade 43 coronafall under vecka 37 vilket är en ökning jämfört med vecka 36.

centrum_artikel_host

Coronafallen i kommunen ökade från 25 till 43 under vecka 37. 4860 kommuninvånare har nu testats positivt med covid-19 under pandemin. 111 har avlidit. 9,8 procent av kommuninvånarna har testats positivt. I Region Stockholm minskade antalet fall till 1748, nio personer vårdades förra veckan på intensiven och totalt under pandemin har drygt 2200 haft behov av intensivvård. 4406 stockholmare har avlidit med covid-19.

julmarknad_2022
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
nrh