sap_pan23
Foto: Norrtälje kommun

43 coronafall i kommunen

Sigtuna kommun hade 43 coronafall under vecka 37 vilket är en ökning jämfört med vecka 36.

centrum_artikel_host

Coronafallen i kommunen ökade från 25 till 43 under vecka 37. 4860 kommuninvånare har nu testats positivt med covid-19 under pandemin. 111 har avlidit. 9,8 procent av kommuninvånarna har testats positivt. I Region Stockholm minskade antalet fall till 1748, nio personer vårdades förra veckan på intensiven och totalt under pandemin har drygt 2200 haft behov av intensivvård. 4406 stockholmare har avlidit med covid-19.

hockeyskola_helsida
ica_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

joes-helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

adhd_kommun
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

pantamera_avc_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

nrh_sigtuna

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

defacto_helsida

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

moderat_fokus_helsida
connys_helsida
sap_sep23_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
pantamera_out
joes_outsider
connys
moderat_bli_medlem
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider