eldsjal2024_pan
Foto: Polisen/Arkiv

40-åring häktas efter narkotikatillslaget

En 40-årig man från Vallentuna har häktats misstänkt för grovt narkotikabrott efter polisens tillslag förra veckan.

centrum_artikel_host

Förra veckan slog polisen till mot en adress i Valsta och grep en person samt beslagtog både en stor mängd narkotika, narkotikavärdet uppskattades till två miljoner kronor.
– Detta är det senaste i raden av ingripanden mot det kriminella nätverket i Märsta. Vi misstänker att bostaden har fungerat som en mottagningscentral för framförallt narkotika, sa Martin Wallin, samordnare för arbetet mot grov organiserad brottslighet vid lokalpolisområde Sollentuna, efter gripandet.

Polisen grep även fyra andra personer under natten till tisdag misstänkta för att ha attackerat kommunhuset, även dessa ska vara relaterade till kriminella nätverk i Märsta. En polisbil har även förstörts under söndagen och en person greps med anledning av det.

mp_helsida_eu
connys_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out