centrum_panorama_hostshopping
En glad hund från förra årets firande. Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

370 hundar checkar in på Clarion

Clarions nyårsfirande Happy dog bokades upp rekordsnabbt redan i februari och på Nyårsafton checkar 370 hundar och två katter in.

centrum_artikel_host

Det raketfria nyårsfirandet på Clarion är möjligt eftersom det kring Arlanda inte fyras av fyrverkerier. För fjärde året i rad intas hotellet av hundar och några andra djur. 1:a februari släpptes hundrummen och redan efter fyra timmar var det fullbokat. 370 hundar och två katter kommer. Enligt ett pressmeddelande från Clarion Hotel Arlanda slås det på lördag rekord i antalet hundar, hundrum, gäster och övernattning:
– Happy Dog har överträffat alla våra förväntningar och förhoppningar och för varje år vill vi utveckla konceptet. För oss är det viktigt att hitta samarbetspartners som delar vårt intresse att skapa upplevelser utöver det vanliga, för dessa hundar och hundägare, fortsätter Pernilla Johansson, General Manager.

Det handlar dock inte bara att hundarna får sova över utan Clarion har en del arrangemang för hundarna, de får även en ”Doggy bag” fylld med godsaker och presenter från diverse samarbetspartners. 2015 mottog även Clarion en hedersutmärkelse från Djurskyddet för sitt initiativ. Flera hotell nära flygplatser har anammat konceptet, utöver det har tre andra hotel inom Choicekedjan ”Happy Dog” på menyn. Efter nyårsfirandet så kommer Clarion Arlanda att sanera alla rum för allergiker inte ska påverkas.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider