moderat_pan_nov
Stefan Elm, ny säkerhetschef i kommunenFoto: Sigtuna kommun

Ny trygghetschef i kommunen

En ny trygghetschef är på plats i kommunen, Stefan Elm som tidigare arbetat på Kulturförvaltningen i Stockholm.

centrum_artikel_host

Efter Thomas Mileborn har Sigtuna kommun anställt Stefan Elm som närmast kommer från rollen som säkerhetschef i Stockholms stad på Kulturförvaltningen.
– Det känns jättebra! Det är väldigt spännande och rollen känns redan nu utvecklande och utmanande. Jag blev ju väldigt såld på hela ambitionen med trygghetsperspektivet, och att Sigtuna kommun har breddat det till att inte bara omfatta det mer traditionella ”säkerhet”, säger Stefan i ett uttalande.

Stefans mål är att få in trygghets- och säkerhetsfrågor tidigt i processerna.
– Att ha det perspektivet med från början kan både bidra till att minska risken för att oönskade händelser ska inträffa, och leda till kloka förebyggande lösningar som är kostnadseffektiva.

agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
swedol_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider