nationaldagen_pan
Foto: Norrtälje kommun

33 nya fall i kommunen

Covid-19-fallen fortsätter ner och det rapporterades in 33 nya fall för vecka 23 enligt FHM.

centrum_artikel_host

För åttonde veckan i följd sjunker antalet coronafall, mellan vecka 22-23 var det dock bara två färre fall. Nu är den senaste siffran över antalet smittade i kommunen 4599 personer, 33 stycken konstaterades smittade vecka 23. Antalet sjukdomsfall per 10 000 invånare var endast 7. Totalt under pandemin har 9,3 procent av samtliga kommuninvånare konstaterats smittade.

I hela regionen sker en kraftig minskning, antalet nya fall halverades mellan vecka 22-23 från drygt 1400 till 700 stockholmare.
– Även om smittspridningen minskar så smittas fortfarande flera hundra personer av covid-19 varje vecka i Stockholms län. Region Stockholm vill vara mycket tydliga med vikten av att följa de fem grundläggande råden. Att följa råden och att vaccinera dig så snart du får möjlighet med båda doserna är det bästa sättet att begränsa smittspridningen av covid-19 och dess olika varianter, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys