kyrka_advent _pan
Kristoffer Tamsons (M), trafikregionrådFoto: Pressbild

Uppåt för biljettförsäljningen hos SL

SL uppger att försäljningen av månadskort snart är på nivå som innan pandemin.

centrum_artikel_host

Intäkterna från 30-dagarskorten är snart uppe i 90-procent av innan pandemin, i oktober 2019.
– Detta är ett styrkebesked för kollektivtrafiken och ett bevis på att vårt hårda arbete att få tillbaka resenärerna börjar bära frukt, säger Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande för SL.

Många slutade resa med kollektivtrafiken under pandemin eftersom rekommendationerna var sådana att man inte skulle åka kollektivt. Det drabbade SL hårt. Antalet resenärer via exempelvis Märsta station gick ner över 40 procent under delar av pandemin.
– Stockholmarna återvänder nu med full kraft till resande och rörlighet. Då ska de kunna lita på att kollektivtrafiken finns där. Genom att rikta 2 miljarder i intäktssäkring till kollektivtrafiken kan vi säkra att nästa års avgångar kan verkställas. Avgångar till nytta för arbetspendlare, skolbarn, seniorer, besökare och nattsuddare, säger Kristoffer Tamsons (M).

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
connys
centrum_outsider_host