Storseger för Märsta IK

Märsta IK vann stort mot Rasbo på fredagskvällen.

centrum_artikel_host

Efter förlusten förra veckan har Märsta IK studsat tillbaka på bästa sätt i fyran. Rasbo avfärdades av det hungriga MIK-laget på fredagskvällen. Redan efter en kvart var det 2-0 för MIK och 3-0 satte Roy Zeinou innan paus. Rasbo reducerade till 3-1 knappa tjugo minuter in i andra, men det hindrade inte MIK från att gasa på. Sista 18 minuterna satte MIK fyra mål och slutresultatet skrevs till 7-1. MIK kan teoretiskt och i praktiken knipa en kvalplats men måste förlita sig på att resultaten går deras väg i helgen och nästa vecka samtidigt som de själva vinner allt.

Målen
Linnes 2, Zeinou 2, Sarajlilja, Rahula, Salloum

defacto_helsida
joes-helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

slottsby_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
connys_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
ica_outsider