30-åring släppt för rånförsök mot Svenska Spels VD

En av de två märstaborna som misstänks för rånförsöket mot Svenska Spels VD Lennart Käll har släppts.

centrum_artikel_host

SVT Stockholm uppger att en man i 30-årsåldern som misstänks för inblandning i rånet av Svenska spels VD Lennart Käll har släppts. Kvar i häktet är fortfarande 37-åringen som anses vara huvudman och mest drivande i rånförsöket. 37-åringen ska nu genomgå en rättspsykiatrisk undersökning som presenteras 2:a augusti. Först efter det kommer rätten att sammanträda igen och fatta beslut om dom.

connys_helsida
storemore_helsida
defacto_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
connys
pantamera_out
storemore_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider