eldsjal2024_pan
Foto: Svenska Spel

30-åring bakom vinstraden

Den man från Märsta som vann 12,8 miljoner på Eurojackpot är 30 år och ska använda pengarna till lägenhet och körkort.

centrum_artikel_host
I lördags kunde märsta.nu rapportera om att en man från Märsta vunnit 12,8 miljoner på Eurojackpot. Nu har Svenska spel fått tag i vinnaren. Han satsade 250 kronor på ICA Kvantum och brukar förnya sina rader inför varje fredag. Det är slumpmässiga nummer. När han kollade siffrorna fick han en chock.
– När resultatet kom upp tappade jag nästan andan. Jag började hyperventilera. Jag loggade ut och in flera gånger för att vara säker på att det stämde. Men sh*t, detta går inte att förstå, berättar vinnaren i ett pressmeddelande.
I och med vinsten börjar ett nytt kapitel i hans liv. Det blir en ekonomisk trygghet för framtiden och han kan förverkliga drömmen om att köpa lägenhet och ta körkort.
connys_helsida
mp_helsida_eu
julen 2023

Julklappsinsamlingen i väcker stort engagemang

Märstafolket Under pandemin spelade julklappsinsamlingen en roll för att skapa glädje och sammanhållning i Sigtuna kommun. För tredje året i rad har projektet blivit en central aktivitet för att stötta och glädja deltagare, särskilt med tanke på de utmaningar som isolering och oro för Covid har skapat.

Skepptunabon 12:a på SM

Märstafolket Jimmy Jansson från Skepptuna kom på 12:a plats i Burgar-SM: - Oavsett pallplats eller inte så öppnar detta resultat upp dörrar till andra saker som väger upp mycket mer, säger Jimmy i ett uttalande.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

eldsjal2024_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out