helsida_bostad
Foto: Svenska Spel

30-åring bakom vinstraden

Den man från Märsta som vann 12,8 miljoner på Eurojackpot är 30 år och ska använda pengarna till lägenhet och körkort.

centrum_artikel_host
I lördags kunde märsta.nu rapportera om att en man från Märsta vunnit 12,8 miljoner på Eurojackpot. Nu har Svenska spel fått tag i vinnaren. Han satsade 250 kronor på ICA Kvantum och brukar förnya sina rader inför varje fredag. Det är slumpmässiga nummer. När han kollade siffrorna fick han en chock.
– När resultatet kom upp tappade jag nästan andan. Jag började hyperventilera. Jag loggade ut och in flera gånger för att vara säker på att det stämde. Men sh*t, detta går inte att förstå, berättar vinnaren i ett pressmeddelande.
I och med vinsten börjar ett nytt kapitel i hans liv. Det blir en ekonomisk trygghet för framtiden och han kan förverkliga drömmen om att köpa lägenhet och ta körkort.
ungdomsarbete_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys