eldsjal2024_pan

27 nya fall av covid-19

Antalet covid-19-smittade i kommunen är nu nära 380.

centrum_artikel_host

Folkhälsomyndighetens siffror för vecka 26 visar att 27 nya fall av covid-19 anmälts i kommunen. Antalet smittade kan ha att göra med att fler provtagits. Totalt i kommunen under hela coronapandemin har 378 personer konstaterats smittade. Antal sjukdomsfall/10 000 invånare är 77 stycken. Siffror över antalet dödsfall rapporteras inte offentligt längre eftersom de på de flesta håll i landets kommuner understiger tio per vecka.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
storemore_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider