kyrka_advent _pan
Foto: Magnus Granhagen

25-åringen sköts ner när han skulle kliva på bussen

Polisen har släppt en videofilm från bussens övervakningskamera som visar när 25-åringen skjuts ner just innan han ska kliva på.

centrum_artikel_host

Aftonbladet har publicerat en film som visar hur mordet i Steninge gick till i oktober. Den 25-årige mannen som sköts skulle just kliva på bussen när en annan man kommer fram till honom, riktar ett vapen och avlossar flera skott. Ett vittne som skulle kliva på bussen var även nära att träffas.

Polisen släpper enligt Aftonbladet filmen för att de vill komma vidare i utredningen. Mannen ska ha träffats i huvudet skriver tidningen. En kvinna är häktad, en man släpptes nyligen på fri fot sedan han häktats.

pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
agy_oppethus
defacto_helsida
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider