centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

25-åringen sköts ner när han skulle kliva på bussen

Polisen har släppt en videofilm från bussens övervakningskamera som visar när 25-åringen skjuts ner just innan han ska kliva på.

centrum_artikel_host

Aftonbladet har publicerat en film som visar hur mordet i Steninge gick till i oktober. Den 25-årige mannen som sköts skulle just kliva på bussen när en annan man kommer fram till honom, riktar ett vapen och avlossar flera skott. Ett vittne som skulle kliva på bussen var även nära att träffas.

Polisen släpper enligt Aftonbladet filmen för att de vill komma vidare i utredningen. Mannen ska ha träffats i huvudet skriver tidningen. En kvinna är häktad, en man släpptes nyligen på fri fot sedan han häktats.

mp_tack_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider