centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckat med Sigtuna Vintertour

Sigtuna Tennisklubb arrangerade en större nationell tävling för första gången i veckan: - Till klubbens största anordnade tävling någonsin kom mycket publik till finalerna och de fick se två välspelade matcher, säger verksamhetsansvarige Robert Wallin

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Sigtuna Vintertour som är en nationell tävling som Sigtuna Tennisklubb arrangerar. På onsdagskvällen gick semifinaler och final. Verksamhetsansvarige Robert Wallin är nöjd med hur tävlingen arrangerades och att det kom mycket publik till den sista kvällen:
– Det krävs en hel del förplanering för att arrangera en tävling på denna nivå men vi tycker själva att vi fick ihop det bra och har fått fin respons från både spelare och publik.

Damfinlen vanns av Anna Lejon från KLTK som besegrade Madeleine Saari Byström från USIF med 4-6, 6-4, 6-3. Herrfinalen vanns av Erik Chvojka från Uppsala TK som besegrade Marco Vejnovic från Linköpings TK med 6-3, 7-6.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
klara_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider