Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckat med Sigtuna Vintertour

Sigtuna Tennisklubb arrangerade en större nationell tävling för första gången i veckan: - Till klubbens största anordnade tävling någonsin kom mycket publik till finalerna och de fick se två välspelade matcher, säger verksamhetsansvarige Robert Wallin

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Sigtuna Vintertour som är en nationell tävling som Sigtuna Tennisklubb arrangerar. På onsdagskvällen gick semifinaler och final. Verksamhetsansvarige Robert Wallin är nöjd med hur tävlingen arrangerades och att det kom mycket publik till den sista kvällen:
– Det krävs en hel del förplanering för att arrangera en tävling på denna nivå men vi tycker själva att vi fick ihop det bra och har fått fin respons från både spelare och publik.

Damfinlen vanns av Anna Lejon från KLTK som besegrade Madeleine Saari Byström från USIF med 4-6, 6-4, 6-3. Herrfinalen vanns av Erik Chvojka från Uppsala TK som besegrade Marco Vejnovic från Linköpings TK med 6-3, 7-6.

handbollsligan

Skånela fortfarande poänglöst

Handboll Skånela står alltjämt på noll poäng efter fyra matcher i Handbollsligan. På söndag kom fjärde raka nederlaget när man föll borta mot IFK Kristianstad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening