socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckat med Sigtuna Vintertour

Sigtuna Tennisklubb arrangerade en större nationell tävling för första gången i veckan: - Till klubbens största anordnade tävling någonsin kom mycket publik till finalerna och de fick se två välspelade matcher, säger verksamhetsansvarige Robert Wallin

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Sigtuna Vintertour som är en nationell tävling som Sigtuna Tennisklubb arrangerar. På onsdagskvällen gick semifinaler och final. Verksamhetsansvarige Robert Wallin är nöjd med hur tävlingen arrangerades och att det kom mycket publik till den sista kvällen:
– Det krävs en hel del förplanering för att arrangera en tävling på denna nivå men vi tycker själva att vi fick ihop det bra och har fått fin respons från både spelare och publik.

Damfinlen vanns av Anna Lejon från KLTK som besegrade Madeleine Saari Byström från USIF med 4-6, 6-4, 6-3. Herrfinalen vanns av Erik Chvojka från Uppsala TK som besegrade Marco Vejnovic från Linköpings TK med 6-3, 7-6.

coronapandemin

Sigtuna Tennis håller igång för folkhälsan

Sport Ungdomsidrotten i hela länet slog igen på grund av att kommuner bestämde sig för att stänga ner hallar och offentliga planer. Men i Sigtuna har Sigtuna Tennisklubb planerad verksamhet från 9:e januari.

forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Så gick det i KM i Tennis

Sport Sigtuna Tennisklubb har haft Klubbmästerskap förra veckan och det bjöds på många härliga matcher: - Tennisklubben har på senare tid fått fram många duktiga spelare som visar både god vilja till träning och bra inställning i match, vilket ger resultat, säger ordförande Wåge Windahl.

Lokala vinnare i Sigtunacupen

Sport Sigtunacupen som arrangerats sedan 2012 lockar många spelare både från kommunen och utanför. Detta år blev det fyra lokala segrare.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stationshusen_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider