eldsjal2024_pan
Polisen släppte film och bilderFoto: Polisen

23-åringen häktas igen

Den 23-åring som varit häktad misstänkt för mord men släppts på fri fot har häktats igen.

centrum_artikel_host

23-åringen som satt häktad misstänkt för mordet vid busshållsplats i Steninge släpptes för några veckor sedan. Nu har han gripits igen och häktats skriver Aftonbladet. Häktningsförhandlingen hölls på måndagskvällen enligt tidningen och Attunda tingsrätt beslutade om häktning. Nyligen släpptes en 22-årig kvinna på fri fot, hon var häktad som misstänkt för mordet.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
connys
pantamera_out