moderat_pan_nov
Polisen släppte film och bilderFoto: Polisen

23-åringen häktas igen

Den 23-åring som varit häktad misstänkt för mord men släppts på fri fot har häktats igen.

centrum_artikel_host

23-åringen som satt häktad misstänkt för mordet vid busshållsplats i Steninge släpptes för några veckor sedan. Nu har han gripits igen och häktats skriver Aftonbladet. Häktningsförhandlingen hölls på måndagskvällen enligt tidningen och Attunda tingsrätt beslutade om häktning. Nyligen släpptes en 22-årig kvinna på fri fot, hon var häktad som misstänkt för mordet.

pantamera_avc_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida
centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
oppethus_agy_2023_outsider
connys