eu_valet_panorama

23-åring häktas för dödsskjutningen

Den 23-årige mannen som tidigare greps misstänkt för dödsskjutningen i Steninge häktades på fredagen.

centrum_artikel_host

23-åringen häktades på fredagen misstänkt för mordet i oktober i Steninge. Mannen är tidigare känd av polisen och är folkbokförd i kommunen. Mannen har häktats skäligen misstänkt, alltså den lägre misstankegraden där den högsta är på sannolika skäl. Sedan tidigare är en 22-årig kvinna misstänkt. Skytten sågs fly på en elsparkcykel. Trots intensivt sökande i anslutning till mordet hittades ingen.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider