kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

23-åring åtalas för våldtäkt mot barn i Märsta

En man från Uppsala åtalas för att ha våldtagit en minderårig flicka.

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade i juli år på Brobyvägen i Märsta där mannen som är 23-år gammal hade sex med en flicka under som var 14-år gammal vid tillfället. Mannen åtalas även för försök till misshandel då han har Hepatit B och ska ha riskerat att smitta flickan med sjukdomen i samband med samlaget. Åtalet väcktes vid Attunda tingsrätt i mitten av Augusti. Mannen är häktad sedan 15:e juli.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider