eldsjal2024_pan
Här skjuts mannen ihjäl. Foto: Polisen

23-åring åtalas för mordet

En man i 23-årsåldern åtalas för mordet vid busshållplatsen i Steninge i oktober enligt Expressen.

centrum_artikel_host

Nu har en man åtalats för mordet vid en busshållsplats i Steninge i oktober förra året. Det rör sig om en 23-årig man som ska vara skytt. Polisen gick tidigare ut med bilder på händelseförloppet och man har häktat några personer under det senaste halvåret.

Mördaren knyts till brottet genom bland annat DNA från tre tomhylsor skriver Expressen. Man har också kopplat hans jacka till brottet samt att det på jackan hittats krut och blodpartiklar från mordoffret. 23-åringen är sedan tidigare känd av polisen och dömd för flera brott, bland annat misstänkt för grovt vapenbrott.

Skjutningen var särskild hänsynslös och kunde drabbat en annan person då det skedde vid en busshållsplats där det stod resenärer och väntade. Ett vittne klarade sig med en hårsmån.
– Jag låg i sängen när jag hörde ungefär fem skott, jag springer till balkongen och ser en person ligga på marken så jag ringde polisen direkt. De kom efter fem minuter. En kvinna med barn och hund var framme vid mannen först, uppgav ett annat vittne för Expressen i samband med skjutningen.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

aldreomsorg_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
outsider_aldreomsorg
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host