centrum_panorama_hostshopping
Här skjuts mannen ihjäl. Foto: Polisen

23-åring åtalas för mordet

En man i 23-årsåldern åtalas för mordet vid busshållplatsen i Steninge i oktober enligt Expressen.

centrum_artikel_host

Nu har en man åtalats för mordet vid en busshållsplats i Steninge i oktober förra året. Det rör sig om en 23-årig man som ska vara skytt. Polisen gick tidigare ut med bilder på händelseförloppet och man har häktat några personer under det senaste halvåret.

Mördaren knyts till brottet genom bland annat DNA från tre tomhylsor skriver Expressen. Man har också kopplat hans jacka till brottet samt att det på jackan hittats krut och blodpartiklar från mordoffret. 23-åringen är sedan tidigare känd av polisen och dömd för flera brott, bland annat misstänkt för grovt vapenbrott.

Skjutningen var särskild hänsynslös och kunde drabbat en annan person då det skedde vid en busshållsplats där det stod resenärer och väntade. Ett vittne klarade sig med en hårsmån.
– Jag låg i sängen när jag hörde ungefär fem skott, jag springer till balkongen och ser en person ligga på marken så jag ringde polisen direkt. De kom efter fem minuter. En kvinna med barn och hund var framme vid mannen först, uppgav ett annat vittne för Expressen i samband med skjutningen.

seniordag_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

mp_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

nrh_sigtuna

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_host_helsida

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

connys_helsida
ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

EXTRA

Kvinna greps för grov fridskränkning i Märsta

Nyheter Ett brottsoffer lyckades fly från sin bostad för att larma polisen om att hans flickvän hotat och misshandlat honom. Polisen ingrep snabbt och grep gärningspersonen, som nu hålls anhållen misstänkt för grov fridskränkning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider
centrum_outsider_host
nrh
joes_outsider
seniordag_outsider
connys