moderat_pan_nov
Här skjuts mannen ihjäl. Foto: Polisen

23-åring åtalas för mordet

En man i 23-årsåldern åtalas för mordet vid busshållplatsen i Steninge i oktober enligt Expressen.

centrum_artikel_host

Nu har en man åtalats för mordet vid en busshållsplats i Steninge i oktober förra året. Det rör sig om en 23-årig man som ska vara skytt. Polisen gick tidigare ut med bilder på händelseförloppet och man har häktat några personer under det senaste halvåret.

Mördaren knyts till brottet genom bland annat DNA från tre tomhylsor skriver Expressen. Man har också kopplat hans jacka till brottet samt att det på jackan hittats krut och blodpartiklar från mordoffret. 23-åringen är sedan tidigare känd av polisen och dömd för flera brott, bland annat misstänkt för grovt vapenbrott.

Skjutningen var särskild hänsynslös och kunde drabbat en annan person då det skedde vid en busshållsplats där det stod resenärer och väntade. Ett vittne klarade sig med en hårsmån.
– Jag låg i sängen när jag hörde ungefär fem skott, jag springer till balkongen och ser en person ligga på marken så jag ringde polisen direkt. De kom efter fem minuter. En kvinna med barn och hund var framme vid mannen först, uppgav ett annat vittne för Expressen i samband med skjutningen.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
marknaden_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider