nationaldagen_pan
Foto: Magnus Granhagen

23-årig man gripen för mordet

Ytterligare en person har gripits misstänk för dödsskjutningen i Steninge i höstas.

centrum_artikel_host

För bara två veckor sedan grep polisen en kvinna som häktades misstänkt för mord. Nu har en 23-årig man gripits rapporterar Aftonbladet. Kvinnan som tidigare är gripen är 22 år gammal. En man i 25-årsåldern sköts ihjäl i början av oktober utanför en busshållsplats i Steninge. Gärningsmannen sågs fly på elsparkcykel. Trots intensiv sökinsats kunde ingen gripas i anslutning till mordet utan först efter nyår.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

bygdensdag_outsider
connys
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out