centrum_panorama_hostshopping
Foto: Privat

2000 skrev på insamling för polisstation

Märstabon Lorenzo Garcia som drev en namninsamling för en polisstation i Märsta har nu avslutat den och räknat in 2014 namn.

centrum_artikel_host

2014 skrev på namninsamlingen för en polisstation i Märsta, Lorenzo Garcia föreslog att den skulle lokaliseras i Valsta som har stora trygghetsproblem och stundtals öppen narkotikahandel. Lorenzo Garcia skriver i mail till märsta.nu att 65 procent av underskrifterna kommer från invånare i Märsta/Valsta och resterande från andra kommundelar. Han säger också att stödet från näringslivet är stort.

Lorenzo Garcia har nu skrivit ett öppet brev till Polismyndighetens ledning med kopia till Rikspolischefen Dan Eliasson.
– En ökad polisnärvaro genom en rejält bemannad polisstation i det expansiva Sigtuna kommun skulle minska brottsligheten och oron för den, och göra Sigtuna kommun till en tryggare plats att bo och verka i, skriver Garcia i brevet som märsta.nu tagit del av.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Nyheter En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out