helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

2000 P-böter under sommaren

Hittills i sommar har över 2000 parkeringsböter skrivits ut av P-vakter i kommunen.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun har bara under knappt två och en halv månad lappat nästan 2000 bilar runt om i kommunen rapporterar Upsala Nya Tidning. De flesta P-böterna utfärdades vid Terminal 5 på Arlanda, cirka 1300 stycken. Övriga gator där man lappat är längs Strandpromenaden där 99 P-böter skrivits längs Hamngatan och 80 på Strandvägen.

Lena Millqvist, Sigtuna kommuns administratör på Trafikenheten, tror att anmärkningarna har att göra med att det kommer så många tillfälliga besökare till kommunen och att Sigtuna är ett populärt turistområde.

I Märsta är det på Södergatan som flest böter delats ut (68). På de båda pendlarparkeringarna, Västra bangatan och Brobyvägen, har det tillsammans utfärdats cirka 130 böter.

Dalens Gata har strax över 60, Uppsalavägen i Sigtuna strax under 50, Sätunavägen cirka 30, Sigtuna busstorg likaså samt Stora Gatan i Sigtuna.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
defacto_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
arbete_outsider