nationaldagen_pan

20 nya fall i kommunen

FHM låter meddela att det var 20 nya fall av covid-19 i kommunen för vecka 52 och med skolstart kommande vecka finns risk för en ökning.

centrum_artikel_host

Situationen kring covid-19 ser bättre ut enligt Region Stockholm med minskad belastning för vården. I Region Stockholm var det drygt 1250 fall för vecka 52, alltså förra veckan. Siffror för vecka 1 kommer först på torsdag. Sju personer vårdades på intensiven och nu har en person även konstaterats avliden med covid-19 enligt FHM. I kommunen var det 20 nya fall och totalt under pandemin 10 900 bekräftade fall.
– I nästa vecka är det många som återgår till sina arbetsplatser efter ledigheten och skolorna startar igen, och därför är det viktigt att vi alla hjälps åt nu. Du som är sjuk med symtom på luftvägsinfektion bör stanna hemma och undvika nära kontakt med andra, säger Anders Lindblom, statsepidemiolog.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan
connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider