vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Butikskontrollant attackerades

En butikskontrollant attackerades av flera personer i samband med en stöld från en butik i Valsta: - Man beställde ut en ambulans för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Polis larmades till Valsta klockan 17.16 med anledning av bråket. En butikskontrollant konfronterade en person som stal i butiken och blev sedan påhoppad av flera andra personer. Enligt anmälaren som ringde in var det ett tiotal som bråkade utanför butiken:
– När patrullen kommer dit är det lugnt i alla fall. Man pratar med kontrollanten och en ambulans beställs in för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisen ledningscentral.

Eva Nilsson säger till märta.nu att en anmälan om rån i motvärnsfall upprättats. En sådan anmälan uppstår när kontrollanter försöker ta tillbaka gods vid snatteri. Det kan även upprättas en anmälan gällande stöld eller våld mot tjänsteman. Den saken var ännu inte klar.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider