helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Butikskontrollant attackerades

En butikskontrollant attackerades av flera personer i samband med en stöld från en butik i Valsta: - Man beställde ut en ambulans för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Polis larmades till Valsta klockan 17.16 med anledning av bråket. En butikskontrollant konfronterade en person som stal i butiken och blev sedan påhoppad av flera andra personer. Enligt anmälaren som ringde in var det ett tiotal som bråkade utanför butiken:
– När patrullen kommer dit är det lugnt i alla fall. Man pratar med kontrollanten och en ambulans beställs in för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisen ledningscentral.

Eva Nilsson säger till märta.nu att en anmälan om rån i motvärnsfall upprättats. En sådan anmälan uppstår när kontrollanter försöker ta tillbaka gods vid snatteri. Det kan även upprättas en anmälan gällande stöld eller våld mot tjänsteman. Den saken var ännu inte klar.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
arbete_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022