centrum_panorama_hostshopping
Mall of Scandinavia är stockholmarnas favoritcentrumFoto: Pressbild

Mall of Scandinavia länets populäraste centrum

Mall of Scandinavia är stockholmarnas favoritcentrum och återtar förstaplatsen från Täby: - Kampen om stockholmarnas gunst och förstaplatsen som Stockholmarnas favoritcentrum har i år varit mycket hård och jämn, säger Alf Brydolf-Berg, VD på Evimetrix som utsett de bästa centrumen i länet.

centrum_artikel_host

1800 personer i Stockholms län har tyckt till om vart man handlar främst, en årlig enkät som Evimetrix utför. Förra årets vinnare om stockholmarnas bästa centrum togs av Täby. I år är det Mall of Scandinavia som vinner. Täby är tvåa följt av Nacka Forum. Totalt har man fått tycka till om 51 centrumanläggningar runt om i länet. Två anläggningar i Norrort kommer med på listan; Kista Centrum över utbud av restauranger och caféer och Stockholm Quality Outlet (Barkarby) som trea i kategorin Handelsplats.
– Förra året vann Täby Centrum med en hårsmån före Mall of Scandinavia. Täby Centrum har behållit sin kundnöjdhet i år men Mall of Scandinavia har ökat kundnöjdheten. Mall of Scandinavia vinner i princip samtliga möjliga kategorier vilket förklarar centrumets starka position och höga kundnöjdhet, säger Evimetrix VD Alf Brydolf-Berg.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider