centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

centrum_artikel_host

Borlänge startade starkt och satte press på Wings direkt, men redan efter 1 minut och 39 sekunder drabbades de av en utvisning. Trots detta kunde Wings inte kapitalisera på sitt powerplay. Vid 4 minuter och 29 sekunder in i perioden gjorde Borlänge 0-1, en scoring som möttes av tvivel på grund av en misstänkt spark. Trots att Wings ökade trycket efter målet, stod det 0-2 på tavlan efter 9 minuter och 36 sekunder. Dock svarade Wings snabbt när Emil Gabrielson pricksköt 1-2 med 1 minut och 49 sekunder kvar av perioden, assisterad av Olle Dahlman. Skotten i perioden slutade 12-8 till Borlänge.

Den andra perioden började fem minuter sent på grund av blöt is i Pinbackshallen. Wings startade perioden starkt och skapade chanser. Vid 4 minuter och 59 sekunder drog Borlänge på sig en utvisning, men Wings kunde inte utnyttja sitt powerplay. Trots fler utvisningar under perioden, inklusive en dubbelutvisning och ett straffslag för Wings, kunde de kvittera till 2-2 efter 10 minuter och 48 sekunder genom Didrik Lif, assisterad av Tim Dackell och Carl Aronsson. Skotten i andra perioden var jämnt fördelade med 11-11.

Wings hade svårigheter att hitta flytet i inledningen av den tredje perioden, och Borlänge utnyttjade detta genom att göra 2-3 efter 4 minuter och 53 sekunder. Trots flera utvisningar för båda lagen, inklusive ett straffslag för Wings som missades av Tim Dackell, hade båda lagen svårt att utnyttja sina powerplays. Borlänge lyckades slutligen göra 2-4 med bara 11 sekunder kvar av matchen när de satte pucken i en öppen bur. Trots en stark prestation från Wings boxplay blev slutresultatet 2-4. Skotten i tredje perioden slutade 6-8, och totalt var det 29-27 i skott till Wings.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider