sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

centrum_artikel_host

Borlänge startade starkt och satte press på Wings direkt, men redan efter 1 minut och 39 sekunder drabbades de av en utvisning. Trots detta kunde Wings inte kapitalisera på sitt powerplay. Vid 4 minuter och 29 sekunder in i perioden gjorde Borlänge 0-1, en scoring som möttes av tvivel på grund av en misstänkt spark. Trots att Wings ökade trycket efter målet, stod det 0-2 på tavlan efter 9 minuter och 36 sekunder. Dock svarade Wings snabbt när Emil Gabrielson pricksköt 1-2 med 1 minut och 49 sekunder kvar av perioden, assisterad av Olle Dahlman. Skotten i perioden slutade 12-8 till Borlänge.

Den andra perioden började fem minuter sent på grund av blöt is i Pinbackshallen. Wings startade perioden starkt och skapade chanser. Vid 4 minuter och 59 sekunder drog Borlänge på sig en utvisning, men Wings kunde inte utnyttja sitt powerplay. Trots fler utvisningar under perioden, inklusive en dubbelutvisning och ett straffslag för Wings, kunde de kvittera till 2-2 efter 10 minuter och 48 sekunder genom Didrik Lif, assisterad av Tim Dackell och Carl Aronsson. Skotten i andra perioden var jämnt fördelade med 11-11.

Wings hade svårigheter att hitta flytet i inledningen av den tredje perioden, och Borlänge utnyttjade detta genom att göra 2-3 efter 4 minuter och 53 sekunder. Trots flera utvisningar för båda lagen, inklusive ett straffslag för Wings som missades av Tim Dackell, hade båda lagen svårt att utnyttja sina powerplays. Borlänge lyckades slutligen göra 2-4 med bara 11 sekunder kvar av matchen när de satte pucken i en öppen bur. Trots en stark prestation från Wings boxplay blev slutresultatet 2-4. Skotten i tredje perioden slutade 6-8, och totalt var det 29-27 i skott till Wings.

connys_helsida
foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
pantamera_out
funkisfest_outsider
connys