sap_pan23
William Karlsson i samband med NHL-galan där han fick Lady Byng Trophy som Årets gentlemanFoto: NBCSN/USA

William begär 57 miljoner

På lördag ska William Karlsson och hans team ha förhandling med Vegas Golden Knights om ett nytt kontrakt. Märstasonen begär 6,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner kronor.

centrum_artikel_host

Vegas och William Karlsson har ännu inte enats om ett kontrakt, det innebär att han och Vegas kan göra upp i domstol om saken. En tvisteman är bokad för lördag. William Karlssons team har offentliggjort sitt bud på ett ettårskontrakt värt 6,5 miljoner dollar medan Vegas kontrat med 3,5 miljoner. Experter tror nu att man landar på omkring 5 miljoner dollar. Vegas och Karlsson kan när som helst komma överens om ett nytt kontrakt innan lördag och även efter mötet.

Utöver sina 43 mål ledde William Vegas till Stanley Cup-final, han är lagets förstacenter och vann Lady Byng Trophy som årets gentleman. Det blir svårt att argumentera för en sänkning av Karlssons begäran men man vill från Vegas sida försäkra sig om att han inte är en ”One hit wonder”, det vill säga bara gör en säsong och sedan försvinner.

sap_sep23_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

hockeyskola_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

skanela_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

centrum_host_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
connys
centrum_outsider_host
moderat_bli_medlem
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider
skanela_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ica_outsider
nrh