eldsjal2024_pan
William Karlsson i samband med NHL-galan där han fick Lady Byng Trophy som Årets gentlemanFoto: NBCSN/USA

William begär 57 miljoner

På lördag ska William Karlsson och hans team ha förhandling med Vegas Golden Knights om ett nytt kontrakt. Märstasonen begär 6,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner kronor.

centrum_artikel_host

Vegas och William Karlsson har ännu inte enats om ett kontrakt, det innebär att han och Vegas kan göra upp i domstol om saken. En tvisteman är bokad för lördag. William Karlssons team har offentliggjort sitt bud på ett ettårskontrakt värt 6,5 miljoner dollar medan Vegas kontrat med 3,5 miljoner. Experter tror nu att man landar på omkring 5 miljoner dollar. Vegas och Karlsson kan när som helst komma överens om ett nytt kontrakt innan lördag och även efter mötet.

Utöver sina 43 mål ledde William Vegas till Stanley Cup-final, han är lagets förstacenter och vann Lady Byng Trophy som årets gentleman. Det blir svårt att argumentera för en sänkning av Karlssons begäran men man vill från Vegas sida försäkra sig om att han inte är en ”One hit wonder”, det vill säga bara gör en säsong och sedan försvinner.

spedition_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

storemore_helsida
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

connys_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
spedition_outsider
storemore_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_eu_outsider