centrum_panorama_hostshopping
William Karlsson gjorde sitt första mål för i år. Foto: nhl.tv/NBCSN

Wille målskytt i Stanley Cup-Avgjorde match 3

William Karlsson gjorde sitt första mål för Vegas i Stanley Cup vid 7-tiden i morse: - Det var en fin passning bara sätta klubban på den. En underbar passning, så var det, sa William direkt efter matchen till amerikanska tv-kanalen NBSCN.

centrum_artikel_host

Vegas kopplade ett stort grepp om sin matchserie mot Los Angeles efter seger nu på morgonen. William Karlsson avgjorde tillställningen med att sätta 3-1 med ca 5.40 kvar att spela. Det var Karlssons första mål i Stanley Cup i år. Matchen slutade 3-2 och Williams mål räknas som matchavgörande. Han blev målskytt även förra året med Columbus Blue Jackets så detta var inte hans första slutspelsmål någonsin utan totalt tre.

Vegas kom tillbaka från underläge 0-1 och ledde 3-1 med drygt fem minuter kvar att spela. Los Angeles reducerade till 3-2 med två minuter kvar men skapade inget mer utöver det. Efteråt var det ”Wille” som hyllades av amerikansk tv tillsammans med målvakten Marc-Andre Fleury:
– De (Los Angeles) kom ut starka och satte oss under press, när vi fick första målet fick vi lite momentum och gjorde två mål till. Han (Fleury) var bra som vanligt, det kändes tryggt, sa Karlsson efter matchen till NBCSN.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
connys