moderat_pan_nov
Trots slasket på Sigtunafjärden ska det gå att köra Vikingarännet om två veckor. Foto: Daniel Iskander

Vikingarännet ska köras trots senaste veckans milda väder

Trots den senaste veckans varmare väder planerar Vikingarännet att genomföra loppet 14:e februari: - Isarna är stabila, skriver Friluftsfrämjandet i ett pressmeddelande.

centrum_artikel_host

Det har varit över noll i en dryg vecka, som vårmat uppemot 6-7 grader på dagtid och nätterna har det knappt gått ner mot noll på en veckas tid. Vikingarännet planerar dock att köra loppet enligt schemaläggningen 14:e februari. Isarna ska vara stabila och det varma vädret ska bara ha påverkat tjockleken marginellt. Loppet ska starta i Uppsala men vart målgången sker bestäms veckan innan start. Det finns risk att loppet inte går ända in till Stockholm. Efter två inställda år upplever arrangören Friluftsfrämjandet ett högt boxningstryck och 3000 deltagare planeras delta.

advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

vintermarknad_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

julmarknad_2022
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
pantamera_out
connys
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider