centrum_panorama_hostshopping
Rotebro och Märsta IK ställer upp inför matchen. Foto: Insändarbild/Märsta IK

Välgörenhetsmatch drog in 5000 kronor

Märsta IK spelade en match på söndagen till minne av sin lagkamrat Melissa Kuluman som gick bort för ett år sedan. Matchen drog in 5000 kronor till organisationen Min Stora Dag.

centrum_artikel_host

Märsta IK Dam/Juniorlag spelade en match mot Rotebro på Midgårdsvallen i söndags. Men det var inte vilken match som helst, det var en match till minne av Mellisa Kuluman, en lagkamrat fram till för ett år sedan innan hon tragiskt gick bort i cancer på dagen 3:e april 2015.
– Rotebro ställde upp som motståndare och det var en känslosam och fin tillställning. Själva matchen vanns med 7-0 och vackert spel levererades av tjejerna till den stora publiken på plats, 138 åskådare, berättar tränaren Joakim Folmer-Hansen.

Fick träffa Zlatan
Förutom matchen arrangerade Märsta IK en insamling till organisationen Min Stora Dag som ger sjuka möjlighet att träffa sina idoler. Melissa fick träffa Zlatan Ibrahimovic genom organisationen. 5000 kronor samlades in bland publiken.
– Ingen i laget kommer någonsin bära hennes nr. 19, men den ska ständigt vara med oss ändå. Vi och hennes familj ser gärna att fler tänker på Min Stora Dag och stöttar den organisationen, säger Joakim

connys_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys