centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Två poäng av Karlsson i rekordmatchen

William Karlsson var med och skrev historia med sitt Columbus Blue Jackets natten mot lördag. Segern med 10-0 mot Montreal var nämligen den största segern i klubbens historia.

centrum_artikel_host

William Karlsson och hans lagkamrater hade lekstuga hemma mot Montreal. Montreal som var glödheta och inte förlorat i ordinarie speltid denna säsong släppte in puck efter puck. William Karlsson svarade för assist på 8-0 och 10-0. Segern var klubbens största någonsin och därmed är William historisk tillsammans med de övriga som spelade i matchen. Dessutom har Columbus inte gjort 10 mål någon gång tidigare. William står nu på ett mål och tre assist på nio matcher.

Se alla målen här (Obs Extern länk!)

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
klara_outsider