centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Svår bortamatch mot Varberg

Skånela IF beger sig till Varberg för spel i andra omgången av Allsvenskan: - Vi siktar på en bättre prestation, det var speciellt att spela mot Rimbo, säger Jimmy Karlsson, tränare.

centrum_artikel_host

Skånela möter Varberg i eftermiddag med start klockan 15 i Varberg. Efter derbyförlusten mot Rimbo har Skånela siktet inställt på snabb revansch. Men tränare Jimmy Karlsson är medveten om att Varberg borta är en svår match:
– Det är en av de svåraste bortamatcherna, men vi har tränat bra och haft en bra vecka, gått igenom det vi gjorde bra och dåligt, vi siktar på en bättre prestation, säger Jimmy Karlsson.

Rimbo vann med uddamålet i premiären, besvikelsen var stor i Skånela:
– Det är alltid speciellt att möta Rimbo, det blir så konstigt av nån anledning. Gör vi vad vi ska så har vi bra chans att besegra Varberg.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider