centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånelaseger i derbyt mot Tyresö

Skånela besegrade Tyresö i Vikingahallen på lördagen med 29-28 och är med i kvalracet upp till Elitserien: - Det var en härlig match, derby och mycket känslor. Skönt att vi tar två poäng, konstaterade Skånelas tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg

centrum_artikel_host

Efter en dålig start lyckades Skånela komma tillbaka och kvitterade i paus till 15-15. Ett tag hade gästerna Tyresö både 5-1 och 7-2 innan Fredrik ”Chippen” Söderberg lyckades väcka liv i sina tjejer:
– Det var tekniska fel och vi fick inte bakåt, men jag tycker att vi jobbar in oss systematiskt och behåller lugnet, säger ”Chippen”.

Bra i kontringarna
I andra går Skånela snabbt upp i ledning och därefter visar man Tyresö att man inte tänker släppa in dem i matchen längre. Även om det var jämt på resultattavlan så hade Skånela det hela under kontroll. På slutet skiljde tre bollar och först sista minuten putsar Tyresö till siffrorna till 29-28. Därmed hänger Skånela på i kvalracet:
– Vi var bra i kontringsspelet, det är där vi vinner matchen. Vi straffar dem till och med på avkast flera gånger så det är jag nöjd med. Kanske att vi har för många insläppta bollar, det är 2-3 för mycket i varje halvlek för att vi ska kunna vara riktigt nöjda, summerade ”Chippen”.

Målen
Thorleifsdottir 6, Eriksson 6, Böjeryd 4, Nyström 4, Andersson 4, Östlund 3, Nygårds 1, Ekwall 1

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider