centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela tappade segern på slutet

Trots tvåmålsledning med bara 90 sekunder kvar lyckades Skånela med bedriften att tappa segern och matchen mot Boden slutade 25-25 i Vikingahallen: - Surt att det blir som det blir, sa en dämpad Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

centrum_artikel_host

Skånela hade segern som i en liten ask mot Boden då man ledde med 25-23 med 90 sekunder kvar. Boden lyckades göra ett mål och det var därefter Skånelas boll med cirka en minut kvar. Istället för att spela av minuten och eventuellt få in bollen i mål så blir det ett ödestigert misstag:
– Det blir bolltapp som ingen bryr sig om i fall det sker efter 15 minuter, men nu blir det direkt avgörande, konstaterade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Drabbat av sjukdomar
Båda lagen följdes annars åt i princip hela matchen. Skånela hade för det mesta ledningen med en boll men kunde inte rycka. Paussiffran skrevs till 13-12 till märstalaget. Skånela som är hårt drabbat av sjukdomar fick nio mål från Theres Östlund och sex från Kristin Thorleifsdottir, det räckte till en poäng:
– Det är kamp i 60 minuter. Vi har inte kunnat träna ordentligt på länge på grund av sjukdomar och det påverkar tajming bland annat, sa ”Chippen”.

Målen
Östlund 9, Thorleifsdottir 6, Andersson 3, Nyström 3, Nygårds 2, Böjeryd 1, Eriksson 1

brobygget_2024
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
fritidsbanken_outsider