sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Här urartar derbyt

Slaget om Uppland bjöd på ett riktigt slag och skandalscener efter slutsignalen

centrum_artikel_host

Derbyt mellan Skånela och Rimbo urartade på slutet och renderade i fullt slagsmål efter slutsignalen.

Det blev oavgjort mellan Skånela-Rimbo efter att Skånelas Isak Nielsen fått sista ordet och kvitterat till 35-35. Därefter brakade slaget ut på riktigt. Simon Lindberg knuffade ner en Rimbospelare och får direkt rött. Det blev fullt slagsmål mellan spelare från båda lagen.

Tränare Jimmy Karlsson kommenterade händelsen efter matchen.
– Det är tråkigt att det ska bli så här, varje gång vi spelar mot Rimbo ska det bli tjafs, bråk och jidder. Det är ingen tillfällighet, det blev så här när Rimbo mötte Amo, Vinslöv och nu mot oss. Det är inte lätt att döma när Rimbos spelare döljer slag och retas.

Matchen i sig har Skånela tremålsledning med knappa kvarten kvar, Rimbo lyckas dock vända snabbt på steken och inför slutet turas man om att vara i ledning. Rimbo gör 35-34 med 44 sekunder kvar och kvitteringen till 35-35 kommer med fyra sekunder kvar.

Skånela kom till match utan några nyckelspelare. Det var rena vilda västern med mål i parti och minut.
– Rimbo är bra, dom har hängt med Amo och Vinslöv. Vi hade behövt mer räddningar och bättre försvarsspel. Som det artade sig får vi vara nöjda, det kunde vara noll poäng, avslutar Karlsson.

Målen
Nilsson 10, Ladan 8, Lindberg 6, Åkerman 4, Svarén 3, Nielsen 2, Wärnmark, Lindén

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

spedition_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host