centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Så spelar bygdens lag

Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

centrum_artikel_host

Fredag
Division 6S: Wigör möter Frösunda på Midgårdsvallen med avspark kl. 18.30. En spännande match väntar där lagen kommer att kämpa om poängen på hemmaplan.
Division 5V: Rosersbergs IK tar emot Unik2 på Råbergsvallen med avspark kl. 19.30. Det förväntas bli en intensiv match där båda lagen siktar på att säkra en seger.

Lördag
Division 3NS: IFK Uppsala möter Märsta IK på Löten med avspark kl. 13.00. Detta blir en match som inte får missas när lagen kämpar om att ta hem tre poäng.

Söndag
Division 6S: Sigtuna IF tar emot Rimbo på Ansgarsvallen med avspark kl. 14.00. Det förväntas bli en spännande match där Sigtuna IF och Rimbo gör upp om segern.
Fotbollsmatcherna erbjuder en perfekt möjlighet för lokalbefolkningen att stödja sina favoritlag och njuta av en helg fylld med fotbollsspänning. Kom och stötta lagen när de gör sitt bästa för att kämpa sig till seger på planen!

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
brobygget_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna