Så spelar bygdens lag

Märsta IK har en viktig streckmatch på lördag borta mot Frej på lördagen.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 6S: GoiF Kåre-Märsta IK2, kl. 14.00, Kårevallen
Division 3NS: IK Frej-Märsta IK, kl. 13.00 Vikingavallen
Märsta IK har en viktig streckmatch och är bara en poäng från Norrtälje som innehar den negativa kvalplatsen. Frej ligger en poäng före MIK. En seger för MIK skulle innebär att man behåller avståndet ner till kvalstrecket.

Söndag
Division 6V: Sigtuna IF-Börje2, kl. 14.00, Ansgarsvallen
Sigtuna IF säkrade kontraktet i sexan förra veckan och kan spela utan press.
Division 6Ö: Gränby FK-Wigör, kl. 13.00, Gränby konstgräs
Wiggan är också klara för spel i sexan kommande säsong.
Division 7V: Wigör2-VP2, kl. 15.00, Odensala IP

Måndag
Rosersbergs IK-Sunnersta, kl. 20.00, Råbergsvallen
Rosersbergs IK är redan klara för femman och står på fyra poäng.

ica_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida
storemore_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

pantamera_avc_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

slottsby_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider