nationaldagen_pan

Så spelar bygdens lag

Märsta IK har en viktig streckmatch på lördag borta mot Frej på lördagen.

centrum_artikel_host

Lördag
Division 6S: GoiF Kåre-Märsta IK2, kl. 14.00, Kårevallen
Division 3NS: IK Frej-Märsta IK, kl. 13.00 Vikingavallen
Märsta IK har en viktig streckmatch och är bara en poäng från Norrtälje som innehar den negativa kvalplatsen. Frej ligger en poäng före MIK. En seger för MIK skulle innebär att man behåller avståndet ner till kvalstrecket.

Söndag
Division 6V: Sigtuna IF-Börje2, kl. 14.00, Ansgarsvallen
Sigtuna IF säkrade kontraktet i sexan förra veckan och kan spela utan press.
Division 6Ö: Gränby FK-Wigör, kl. 13.00, Gränby konstgräs
Wiggan är också klara för spel i sexan kommande säsong.
Division 7V: Wigör2-VP2, kl. 15.00, Odensala IP

Måndag
Rosersbergs IK-Sunnersta, kl. 20.00, Råbergsvallen
Rosersbergs IK är redan klara för femman och står på fyra poäng.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
connys_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

centrum_host_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

Sport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

bygdensdag_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
connys