centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Arlandastad Golf

Proffstävling hos Arlandastads Golfklubb

Arlandastad Golf står värd för årets spännande proffstävling, Arlandastad Trophy by Cutter & Buck, som är en deltävling i MoreGolf Mastercard Tour. Denna prestigefyllda tävling har en total prissumma på 470 000 kr och lockar framstående golfspelare från hela Norden. Under tävlingen kommer tre lovande spelare från Arlandastad GK att ge sig in i kampen mot övriga deltagare - Joakim Ericsson, Axel Bolander och Rasmus Wendelin.

centrum_artikel_host

MoreGolf Mastercard Tour är den högsta nivån av proffstävlingar för herrar i Norden och ger golfspelare från flera länder en möjlighet att tävla, utvecklas och ta sig vidare till de högsta nivåerna i Europa. Arlandastad Trophy är ett utmärkt tillfälle för spelarna att visa upp sin skicklighet och ambition på den stora scenen.

Tävlingen kommer att äga rum mellan den 5 juli och 7 juli på den Masters Banan på Arlandastad Golf. Banan, som anses vara en av de mest utmanande och vackra i regionen, kommer att utgöra en perfekt plattform för att bedöma spelarnas färdigheter.

För dem som är intresserade av att se tävlingen på plats erbjuds fri entré för att få uppleva den intensiva och spännande atmosfären. Publiken kan förvänta sig att få se golf i världsklass och bli inspirerade av de skickliga spelarna.

Arlandastad Golf ser fram emot att vara värd för Arlandastad Trophy och att se Joakim Ericsson, Axel Bolander och Rasmus Wendelin tävla mot de andra deltagarna. Det blir en spännande tävling där publiken kommer att få möjlighet att uppleva golfens magi på nära håll.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider