centrum_panorama_hostshopping
Arlanda Jets spelar i Division 1 2018Foto: Arlanda Jets/Ville Korhonen

Ny tränare för Jets herrlag

Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

centrum_artikel_host

Östlund är uppvuxen i Valsta och fostrad i Jets, han har varit aktiv inom amerikansk fotboll i snart 30 år och valde att testa lyckan i tyska ligan under förra året. Utöver det har han även coachat Uppsala, Solna, Tyresö och Djurgården. Förra året ledde han Wernigerode Mountain Tigers till semifinal.

Jets spelar i Division 1 även 2018 och möter i år bland annat Djurgården, Solna/Täby, Upplands-Bro och Tyresö som valde att lämna Superserien. De sistnämnda är att räkna som favoriter enligt ett pressmeddelande från Jets.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

brobygget_2024

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

Jets i samarbete med konkurrent

Sport Arlanda Jets och Upplands-Bro Broncos slås ihop på damsidan för att spela i Superserien i år: - Jag är nöjd med samarbetet, vi kan hjälpa varandra säsongen 2018. Våra spelare får konkurrens på sina positioner och tillsammans, med flera spelare, får vi bättre kvalitet på träningarna, säger Ville Korhonen, headcoach i Arlanda Jets.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna